Nahajate se tukaj: Domov

Animob

Novi izdelki

torba Animob 21-03 / siva
torba Animob 21-03 / siva
9,90 €
toaletna torbica Animob 08-71 / vijolična
toaletna torbica Animob 08-71 / vijolična
7,90 €
žakeljček Animob 01-354 / rdeča
žakeljček Animob 01-354 / rdeča
7,90 €

Vračilo blaga

E-pošta natisni

Kupec ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Zadošca tudi, da nas v 15-ih dneh obvestite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. , da odstopate od pogodbe, blago pa nam lahko vrnete še v nadaljnih 30-ih dneh. Kupec mora ob vrnitvi priložiti kopijo računa. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Prejeto blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni obliki. Možnost vračila ne velja za avdio in video nosilce, programsko opremo in potrošni material, v primeru da je bil odstranjen varnostni pečat oziroma originalna embalaža. Prodajalec pa je dolžan vrniti celotno kupnino v roku 15-ih dni od prejema blaga.

Garancije
Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu ali računu, ki je priložen vsakemu izdelku. Prav tako pa so garancijski roki navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Kupec lahko garancijo uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu.

V primeru, da imate nepotrjen garancijski list naj vas ne skrbi, saj v skladu z 18. členom Zakona o varstvu potrošnikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

Proizvajalec je dolžan vsako garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga. Če tega ne stori mora artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Garancija načeloma ne velja za potrošni material, NiMH akumulatorje, žarnice, baterije, Ni-Cd, programsko opremo, video in avdio kasete, diskete, varovalke, elektronske komponente in podobne izdelke.

Garancija ne velja pri:

* nastalih spremembah na aparatu
* okvarah, ki nastanejo zaradi uporabe napačnih varovalk
* okvarah nastalih zaradi nepravilnega in malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (napetostni sunek, strela....)
* nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov, samovoljnem ožičenju elementov kot so stikala, potenciometri, vtiči itd.
* uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu
* pri priklopu na napačno napetost

Reklamacije
Reklamacija se upošteva, če izdelek nima lastnosti, ki jih je prodajalec ob prodaji obljubil, če so bili poslani napačni izdelki oziroma če izdelek kakorkoli odstopa od naročila. Če je reklamacija upravičena, bo prodajalec izdelek zamenjal ali popravil ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo izdelek poslan nazaj kupcu na njegove stroške.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno, ga pošlje po pošti na svoje stroške ali po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne na stroške prodajalca. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Prodajalec si pridržuje pravico zavrniti reklamacijo v naslednjih primerih:

* Če blago ni bilo vrnjeno v originalni embalaži
* Če k artiklom ni priložena vsa oprema, ki je bila stranki posredovana ob nakupu ter garancijski list
* Če aparat ali programska oprema vsebuje uporabnikove podatke.

V primeru, da je reklamacija neupravičena, bo prodajalec izdelek vrnil kupcu na njegov račun.
Poškodbe pri transportu Če kupec prejme poškodovano pošiljko je dolžan prinesti celotno pošiljko na lokalno Pošto Slovenije ter tam izpolniti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Prodajalec in Pošta Slovenije bosta poskrbela, da bo reklamacija čimprej rešena.

Pri vračilu blaga v reklamacijo ali garancijo se mora upoštevati naslednje:

* Pri vračilu morate priložiti obrazec za vračanje blaga, ki ga dobite pri vsakem nakupu artikla, ter kopijo računa.
* Naslov za vračilo blaga je ŠUMI ELECTRONICS d.o.o., Poslovna cona A 22, 4208 Šenčur
* Stroške pošiljanja vedno krije kupec, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
* Pri uveljavljanju garancije je hitreje, če uveljavljate garancijo neposredno pri pooblaščenem proizvajalcu oziroma njegovemu pooblaščenemu servisu.

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije v zvezi z vračilom blaga pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali nas pokličite na 04 20 14 474.

 

Zadnje novice

Lastnik spletne strani

ŠUMI ELECTRONICS d.o.o.
Poslovna cona A 22
4208 Šenčur

Tel:
031 80 10 80
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Website: www.animob.si