Nahajate se tukaj: Domov

Animob

Novi izdelki

torba Animob 21-03 / svetlo roza
torba Animob 21-03 / svetlo roza
9,90 €
torba Animob 21-13 / črna
torba Animob 21-13 / črna
9,90 €
denarnica Animob 05-84 / rozna
denarnica Animob 05-84 / rozna
6,99 €

Varovanje osebnih podatkov

E-pošta natisni

Zaupnost podatkov

Kupec preko obrazcev na spletnem mestu www.animob.si ali kako drugače (po telefonu, preko elektronske pošte, idr.) posreduje svoje osebne podatke, katere upravljalec spletnega mesta www.animob.si zbira in obdeluje, vendar zgolj samo tiste osebne podatke uporabnika, ki so nujno potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje.

Ravnanje s podatki

Uporabnik in upravljalec spletnega mesta www.animob.si soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost ter jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam. Upravljalec bo za namen dostave posredoval podatke o naslovu uporabnika le dostavni službi Pošta Slovenije.

 

Upravljalec spletnega mesta se obvezuje strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti.


Soglasje za obdelavo podatkov

Uporabnik spletnega mesta www.animob.si soglaša, da se za namen uporabe elektronske storitve nakupa izdelka zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: ime in priimek, naslov uporabnika, elektronski naslov ter telefonska številka uporabnika. Uporabnik ima vpogled v svoje osebne podatke v Mojem profilu.

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03). 

Zadnje novice

Lastnik spletne strani

ŠUMI ELECTRONICS d.o.o.
Poslovna cona A 22
4208 Šenčur

Tel:
031 80 10 80
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Website: www.animob.si